Instrukcje HACCP

Instrukcje HACCP to konieczne narzędzie w zapewnianiu bezpieczeństwa żywnościowego w każdym miejscu, gdzie żywność jest produkowana, przechowywana, lub serwowana. Procedury HACCP są tak opracowane, by były łatwe do zrozumienia. 

Nazwa
Plik
1-C Noże
Pobierz
1-O Noże
Pobierz
2-C Deski
Pobierz
2-O Deski
Pobierz
3-C Krajalnica
Pobierz
3-O Krajalnica
Pobierz
4-C Mikser
Pobierz
4-O Mikser
Pobierz
5-C Szatkownica
Pobierz
5-O Szatkownica
Pobierz
6-C Otwieracz
Pobierz
6-O Otwieracz
Pobierz
7-C Kocioł warzelny
Pobierz
7-O Kocioł warzelny
Pobierz
8-C Stoły
Pobierz
8-O Stoły
Pobierz
9-C Przybory
Pobierz
9-O Przybory
Pobierz
10-C Obieraczka
Pobierz
10-O Obieraczka
Pobierz
11-C Waga
Pobierz
11-O Waga
Pobierz
12-C Patelnia przemysłowa
Pobierz
12-O Patelnia Przemysłowa
Pobierz
13-C Zamrażarka
Pobierz
13-O Zamrażarka
Pobierz
14-C Lodówka
Pobierz
14-O Lodówka
Pobierz
15-C Zlewozmywak
Pobierz
15-O Zlewozmywak
Pobierz
16-C Podłoga
Pobierz
16-O Podłoga
Pobierz
17-C Ściany
Pobierz
17-O Ściany
Pobierz
18-C Umywalka
Pobierz
18-O Umywalka
Pobierz
19-C Śmietnik
Pobierz
19-O Śmietnik
Pobierz
20-C Drzwi
Pobierz
20-O Drzwi
Pobierz
21-C Regał
Pobierz
21-O Regał
Pobierz
22-C Wyciąg
Pobierz
22-O Wyciąg
Pobierz
23-C Okna
Pobierz
23-O Okna
Pobierz
24-C Termosy
Pobierz
24-O Termosy
Pobierz
25-C Stoły jadalne
Pobierz
25-O Stoły jadalne
Pobierz
26-C Bojlery
Pobierz
26-O Bojlery
Pobierz
27-C Naświetlarka do jaj
Pobierz
27-O Naświetlarka do jaj
Pobierz
28-C Klimatyzator
Pobierz
28-O Klimatyzator
Pobierz
29-C Mikrofalówka
Pobierz
29-O Mikrofalówka
Pobierz
30-C Czajnik bezprzewodowy
Pobierz
30-O Czajnik bezprzewodowy
Pobierz
31-C Bemar
Pobierz
31-O Bemar
Pobierz
32-C Higiena rąk
Pobierz
32-O Higiena rąk
Pobierz
33-C Zmywarka
Pobierz
33-O Zmywarka
Pobierz
34-C Fugi ścienne i podłogowe
Pobierz
34-O Fugi ścienne i podłogowe
Pobierz
35-C Piec konwekcyjny
Pobierz
35-O Piec konwekcyjny
Pobierz
36-C Magazyny chłodnicze
Pobierz
36-O Magazyny chłodnicze
Pobierz
37-C Magazyny przemysłowe
Pobierz
37-O Magazyny przemysłowe
Pobierz
38-C Hale produkcyjne
Pobierz
38-O Hale produkcyjne
Pobierz
39-C Rampa rozładunkowa
Pobierz
39-O Rampa rozładunkowa
Pobierz
40-C Samochody chłodnicze
Pobierz
40-O Samochody chłodnicze
Pobierz
41-C Wózki transportowe
Pobierz
41-O Wózki transportowe
Pobierz
42-C Kosze i skrzynki piekarnicze
Pobierz
42-O Kosze i skrzynki piekarnicze
Pobierz
43-C Wózki piekarnicze
Pobierz
43-O Wózki piekarnicze
Pobierz
44-C Blachy piekarnicze
Pobierz
44-O Blachy piekarnicze
Pobierz
45-C Maszyny piekarnicze
Pobierz
45-O Maszyny piekarnicze
Pobierz
46-C Koszyk rattanowy
Pobierz
46-O Koszyk rattanowy
Pobierz
47-C Piekarski sprzęt pomocniczy
Pobierz
47-O Piekarski sprzęt pomocniczy
Pobierz
48-C Pojemnik termoizolacyjny
Pobierz
48-O Pojemnik termoizolacyjny
Pobierz
P - Akcesoria pomocnicze
Pobierz